Nyheter! :D

Jag har haft möte med min VFUledare idag inför hösten - då  jag skall fortsätta med min utbildning som jag påbörjade 2003. Har haft studieuppehåll i x antal år då jag har läst en annan utbildning under tiden samt jobbat. Men nu är vi på banan igen! Damen i fråga är mycket trevlig - så jag hoppas på bra praktik i höst! :)

Sen så åkte jag hemåt, mötte syster och systerdotter på Torget för student- och morsdagspresent införskaffande. Gick strålande - känner mig mycket nöjd. Köpte även basplagg till migsjälv. Tre linnen, en t-shirt, leggings, en kjol och ett paket med korta strumpor. Precis vad jag behöver.

Sen råkade jag kika in på telefonbutiken. Mitt abonnemang gick att förlänga denna gången - så nu är jag stolt ägare till en ny fin vit iPhone! :D Som jag har väntat! :D

.....


Tidigt i morse var jag även i stallet. Tog en skogssväng medan världen vaknade till liv. På väg ut så såg jag en harbebis på ett fält. En elak kråka ville äta den, men den lille var allt kaxig! Hoppade mot stora kråkan så att kråkan skulle försvinna. Funkar dock inte så bra när man är en hare får plats i min hand! :) Då skrek harbebisen och mamma hare kom till undsättning! När mamman var där vågade jag rida vidare - vill inte att en dum kråka skall döda en söt hare. Även om det är naturens gång. På väg tillbaka red jag förbi bara för att se att allt gått väl - det verkade det ha gjort. Mammaharen satt i högt gräs då torde lilla haren vara där också.

Sen fick Kid gå ut på gräset! Hade hoppats på vilda skutt och full rulle - men han hade bara näsa för gräs. Såg så härligt ut så! :)

Väntar nu på min man som skall bjuda mig på mumsig middag ikväll. Texas longhorn närmare bestämt. MUMS! :)
dagbok | | 6 kommentarer |
Upp