Semester.

Sommarens första semestervecka är avklarad. Nu skall det jobbas i cirka 31 dagar till innan det är dax för semester igen. Fast den semestern kanske man inte kan säga är på sommaren? Är ju september då. Tiden bara rinner iväg! Idag är det precis 48 dagar kvar innan The Day. Dagen D.

17/7 hämtade vi ringarna. Micket fiiina om jag säger så. Vilken skillnad! Kommer bli grymt snyggt helt enkelt. Annorlunda.

Min tid som "hästägare" är slut - matte kommer hem imorgon. Känns lite sorgligt. Är skönt att komma iväg och rida fem dagar i veckan. Martin kanske inte tycker det är helt optimalt - men det tycker jag! Rida varje dag - jatack! Under förra veckan hann vi faktiskt med en terrängträning vilken resulterade i att jag äntligen är klar med mitt fälttävlanskort. Tog bara 10 år typ. Jag har även anmält till en tävling, 16/8 på KRK's anläggning i Onsala RF regi. Krångligt? Well, Onsala har ingen egen anläggning och hyr därför in sig hos KRK. Nästan som att hoppa "hemma". Hoppas hästkraken hoppar lika bra där som hon gjorde på terrängen. Känner verkligen att det har hänt saker med henne. Håll tummarna för att det håller i sig!

Vi var en sväng till Borås djurpark på semestern också. Skoj att titta på alla djur. Dock var vi väl dom enda som var där som inte hade barn - egna eller lånade. Fast spelar det nån roll?

I torsdags var jag, mamma, Lisa och mormor på Norvalla marknad. Här hemma var det fint väder när vi åkte - men när vi var framme så öste regnet ner. Köpte ett par bra stövlar - men tillslut rann vattnet ner från benen och in i stövlarna. När jag kom hem kunde jag hälla ut vatten ur dom!

Well. Städa lite innan jag åker till jobb kanske?
dagbok | | Kommentera |
Upp