Röda dagar.

I mitt jobb är man aldrig ledig röda dagar. Utom jag, idag. För en gångs skull så är jag ledig en röd dag, vilket gör att jag och Martin får en dag tillsammans! Tjoho!

Så idag har vi cyklat till Botaniska, promenerat omkring där, sedan cyklade vi in till Avenyn och ställde cyklarna där. Sen åt vi lunch och efter det så kollade vi affärer innan vi tog cyklarna och begav oss hemåt via Majorna.

Dock fick jag kryp i benen efter nån timme här hemma, så jag ringde mamma och frågade om jag fick låna lilla hunden när jag skulle ut och springa. Så jag och Ammi har varit ute och sprungit en runda också. Nu skall jag och Martin ta en liten promenix tror jag, om han inte är för förälskad i sin nya rubiks kub.

På lördag skall vi kolla kattunge! Spännande saker som sker. Hoppas den jag vill ha tycker om mig bara. Annars är det jobbigt. Men det ger väl sig, dom är ju sjukt söta allihopa.

Imorgon skall jag rida ut en sväng med Alida, hon har varit och tävlat dressyr idag. I nästa vecka så är det hoppträning igen, denna gången för Sussi. Helst vill jag åka och hoppa nu, men det går väl inte då förstår jag?
dagbok | | Kommentera |
Upp