Åhh!

Jag får alldeles ont i magen bara jag tänker på nya schemat. Jag vet inte hur jag skall kunna jobba så? :/ No life - no boyfriend - no horse - no family! Känns det som om i vilket fall. Men jobbar man 6 av 10 kvällar så kanske det är så? Två öppningar på 10 dagar? Nejtack! Jag hoppas verkligen mitt schemaförslag kommer bli omtyckt av alla så att man kan få jobba något sånär vettigt. Inte nog med att man skall få gå ifrån var tredje till varannan - man skall bara jobba kvällar också. GAH! Det gör ont i magen och jag blir alldeles gråtig av det. Blä. Jag blir stressad.

Inte nog med att schemaskit gör mig stressad, slutklämmen på bröllopsfixandet är ganska mkt det med. Inte för att jag är stressad över det - men det är "det också" på nåt vis. Svårt att förklara. Allting på en gång.

Jag längtar tills nästa fredag när jag går på semester. Först ledigt några dagar tillsammans innan bröllop, sen blir det två veckor sol, bad mat och kärlek vid medelhavet. UNDERBART! Bara jag och min man - Herr och Fru Ahlström!

På torsdag flyttar syster med man in i ny lägenhet. En med plats för bebis! :D Skall dit på fika efter jobb. Kolla in nya plejset.

Skall fixa mig iordning för att åka & fria mami och papi. Pappa fyller 55 idag och mamma fyller 50 imorgon. Idag får vi fira dom själva och imorgon med alla andra! Imorgon skall även Martinsöt samt Mikael firas. 95 årsdag tror jag det blir totalt.

Martin kom hem?
dagbok | | Kommentera |
Upp